Om oss

Hej :-)

Haeggmans X-ter är en liten firma med mycket idéer. En del skulle man kunna kalla för rena exter (exter= tokigheter eller stolleprov på ren göteborska). Jag som är VD och tillika dräng (mest dräng) heter Peter Haeggman. Vi håller till i den lilla orten Inseros utanför den lilla orten Lindome någon mil söder om den större orten Göteborg.

Hendrix stor

 

Jag har spenderat större delen av mitt yrkesverksamma liv med utvecklingsarbete inom fordonsbranschen. Sedan tog livet en lustig vändning. Vi behövde en ny köl till vår trailersegelbåt (long story). Hustrun är CAD-ritare. CAD-ritare plus CNC styrd plasmaskärare och mängder av år i veteranbilshobbyn……hmmm. Det slutade med ett kliv rätt ut i luften. Luftsprånget varade i tre kreativa härliga år. Numera är jag åter i fordonsbranschen men driver firma X-ter på kvällar och helger.

Vi vill vara den lilla firman där man kan snacka med killen vid maskinen direkt utan att behöva gå via växeln. Man skall kunna komma drällandes med en idé nerklottrad på en servett och kunna få hjälp och inte behöva boka någon tid i receptionen. Tanken är att det skall vara lätt att nå denna typ av maskin/tjänst som vanligen står inne i en maskinhall hos ”stora firman” och där man måste ”känna någon” för att få något gjort. Hos Haeggmans X-ter kommer du direkt in till mig.

Vi plasmaskär klubbemblem, loggor, motiv från foton, komponenter av olika slag, vindflöjlar, blomsterrankor monterade på spaljéer mm mm. Alla ledande material kan skäras (stålplåt, rostfritt, koppar, aluminium, mässing etc.) upp till ca 15 mm.  Nya ideer finns ständigt på lager och realiseras i löpande takt.

 

Kölen? Nä, den är inte gjord ännu ;-)

 

 

Comments are closed