Beställa ett verk

Vill du äga eller ge bort ett verk från X-ter?  Då finns det olika varianter:

Du kan köpa redan utvecklade produkter ( t.ex. ett designmotiv du valt som du vill ha på en vindflöjel). Dessa behöver vi normalt en vecka för att tillverka och leverera lite beroende på antal inneliggande jobb.

Sedan finns varianten där vi tar fram ett motiv från ett foto.

Hundvalp image

Detta tar längre tid. Du får räkna med en leveranstid på två till fyra veckor. Vi stämmer av med dig under tiden och mailar utkast på motivet.

Vi kan skära saker med hjälp av en fil från dig i dxf format (t.ex AutoCad). Även andra filformat kan fungera bara vi kan konvertera dem till *.dxf eller *.svg .

Wastegate

 

En måttsatt skiss, en skannad bild eller avritad kontur (glöm inte ha med en måttstock som t.ex en linjal, uppmätt streck eller liknande om du skannar så att det finns en referens) fungerar också. Ibland kan det vara bättre att skanna in en avritad kontur istället för att skanna delen direkt för att undvika parallaxfel.

Avgas_1

 

Allt behöver inte vara ingenjörsmässigt. Du kan rita ett eget förslag på en servett eller brödpåse så får vi prata ihop oss om utförandet.

 

Vi kan skicka med Bussgods, Posten, DHL etc. Fri leverans inom Göteborgsområdet vid köp över 500 kr.

Betalning kan göras till Bankgiro, Bankkonto eller med Swish alternativt kontant vid avhämtning. Vi kan också maila en faktura med 10 dagars förfallotid. Angivna priser är inklusive moms exklusive frakt.

Comments are closed